Geen producten (0)
Geen producten (0)
uitverkocht
Nieuw
Sabra silk tasje Sabra silk tasje
1 2
 

Sabra silk tasje

€ 22,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving
Ontdek de unieke charme van ons handgemaakte Sabra Silk tasje, vervaardigd uit de natuurlijke vezels van de aloë vera cactusplant.
 

Deze bijzondere vezels, bekend om hun duurzaamheid en zijdezachte textuur, zijn zorgvuldig geverfd om elk tasje een eigen, onderscheidend uiterlijk te geven. Geen twee tasjes zijn hetzelfde, waardoor elk exemplaar een exclusief kunstwerk op zich is.

Dit prachtige tasje is verder verfraaid met een stijlvolle lederen tassel en een handig lederen lusje, wat zorgt voor een elegante touch. Het tasje sluit veilig met een rits, ideaal om persoonlijke spulletjes zoals make-up, een mobiele telefoon of geld in op te bergen. Zowel praktisch als modieus, dit tasje is de perfecte toevoeging aan elke garderobe en een uitstekende keuze voor wie functionaliteit en stijl op waarde schat.

Afmetingen: CA: 20x14cm

Ook interessant

€ 22,50

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies