Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Jampot Lantaarn- Goud

€ 19,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Specificaties
Productcode 2864-502
Omschrijving

Ontdek de betoverende Gouden jampot Lantaarns, vakkundig gemaakt van gerecyclede jampotten in de levendige stad Marrakech. Deze lantaarns zijn meer dan alleen decoratieve stukken; ze creëren een sfeer van warmte en charme, perfect voor uw huis of terras!

Veelzijdigheid staat centraal - je kunt deze lantaarns ophangen of op elke plek plaatsen om je omgeving gezelliger te maken. Voor een nog boeiender effect, groepeer je meerdere lantaarns om je ruimte een betoverende sfeer te geven.

Elke lantaarn herbergt een houder in het glas, waarin je een ​​theelichtje of een kleine kaars kan plaatsen, waardoor je ruimte in een oogwenk wordt getransformeerd met gezellige en uitnodigende sfeerverlichting.

Deze lantaarns, met liefde handgemaakt in Marokko, hebben een speciale charme, omdat ze zijn gemaakt van gerecyclede jampotten met hun originele deksels, waardoor ze een vleugje duurzaamheid aan je interieur toevoegen.

Omarm het unieke karakter van deze lantaarns, want onvolkomenheden zijn een integraal onderdeel van hun karakter, waardoor elk stuk echt uniek is.

Kies uit drie maten om aan uw voorkeur te voldoen:

S: hoogte 24cm, diameter 7cm
M: hoogte 29cm, diameter 9cm
L: hoogte 33cm, diameter 11cm

Til je ruimte naar een hoger niveau met de allure van deze gouden lantaarns en koester je in de betoverende gloed die ze bij je thuis brengen!

Ook interessant

€ 64,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies