Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Tamegroute Pot | 100cm

€ 279,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd ophalen of bezorging overleg
Omschrijving

Tamegroute pot uit de sahara.

Tamegroute, ook gespeld als Tamgroute, is een historisch dorp gelegen in de Draa-vallei in het zuidelijke deel van Marokko, Noord-Afrika. Het dorp staat bekend om zijn uniek en kenmerkend aardewerk, dat daar al eeuwenlang wordt geproduceerd. Zo ook deze prachtige aardewerk potten!

Deze vaas, gemaakt met liefde en vaardigheid door onze artisans, toont de tijdloze schoonheid van terracotta aardewerk en straalt een gevoel van rustieke elegantie en culturele rijkdom uit.

Deze terracotta vaas zal ongetwijfeld een blikvanger zijn in het interieur! 

 

Alle potten zijn uniek, de kleuren terra en wit zijn met elkaar gemêleerd. Dit is bij iedere pot op een andere manier aanwezig.

Dit product is enkel af te halen bij ons in de showroom of bezorging in overleg. Dit kunt u aangeven in het opmerkingen veld bij het afronden van uw  bestelling. Zodra de bestelling geplaatst is nemen wij contact met uw op voor het plannen van een afspraak voor ophalen of bezorgen.

 

afmeting;

Hoogte 100cm

diameter ca 50/60

Ook interessant

€ 64,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies