Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Geur Olie - Vanille

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving

Geniet van de betoverende en exotische geuren van Marokko in uw huis, met dank aan onze premium geurolie. Met behulp van een geurbrander of -verspreider dringt de ware essentie van dit betoverende aroma moeiteloos door in elke hoek van uw leefruimte en doordrenkt het met de essentie van verre landen.

Onze geurolie is elegant verpakt in een zorgvuldig vervaardigde handgemaakte glazen flesje, versierd met prachtige koperen details die een vleugje elegantie en luxe toevoegen aan de hele ervaring. Het dient niet alleen als een zintuiglijk genot met zijn heerlijke geur, maar is ook zeer decoratief in het interieur!

Bovendien kunt u lang na het eerste gebruik blijven genieten van de voordelen van deze voortreffelijke olie. De glazen fles, ontworpen met het oog op duurzaamheid, kan gemakkelijk worden schoongemaakt en hergebruikt, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor bewuste consumenten.

Om het genot en de levensduur van de geurolie te maximaliseren, raden we aan om onze eenvoudige gebruiksaanwijzing te volgen. Zorg bij gebruik van de geurbrander of -verspreider voor een basis van water, zodat de olie zich geleidelijk en voorzichtig in de lucht verspreidt, waardoor een harmonieuze geurverspreiding ontstaat. Omdat de olie een krachtige concentratie heeft, zijn er slechts een paar druppels nodig om het volledige aromatische potentieel te ontketenen, wat betekent dat je voor een langere periode van de heerlijke geur kunt genieten.

De zoete allure van de geuren van Marokko ligt nu binnen handbereik, een heerlijke reis voor je zintuigen die belooft je mee te nemen naar het hart van deze betoverende Noord-Afrikaanse bestemming, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Omarm de magie van onze geurolie en ervaar de transformerende kracht van haar heerlijke geuren. Welkom in een wereld van zintuiglijke verwondering!

Inhoud CA 30ML 

Hoogte flesje: CA 8cm 

Geur: Vanille 

Ook interessant

€ 14,50
€ 9,79 € 13,99

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies