Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cactus | Zeegras | L

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving

Prachtige en unieke handgevlochten cactus, met liefde en vakmanschap gemaakt van zeegras door onze ambachtslieden in Marokko. Deze unieke creatie dient niet alleen als decoratief pronkstuk, maar brengt ook een vleugje exotische schoonheid in uw interieur.

Super leuk om gewoon zo neer te zetten en een buitengewone eyecatcher in onze tamegroute potten 

De zeegras cactus is beschikbaar in twee verschillende formaten, die beide buiten de standaard afmetingen van PostNL vallen. Daarom worden voor dit product verzendkosten berekend. 

Als u liever persoonlijk uw aankoop wilt doen, bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 10.00-15.00.

Of je nu een vleugje natuurlijke pracht aan je huis wilt toevoegen of een uniek geschenk wilt geven, deze handgevlochten cactussen zijn een perfecte keuze. 

Afmetingen kunnen iets van elkaar verschillen, stuk voor stuk met de hand gemaakt. Gemiddelde hoogte van de cactus maat  L is 150cm Hoog. 

Ook interessant

€ 64,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies