Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw
Etagère Mandjes
 

Etagère Mandjes

€ 44,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving
De perfecte combinatie van functionaliteit en natuurlijke schoonheid met onze handgemaakte hangende etagère mandjes!

Elk item is zorgvuldig vervaardigd van gevlochten zeegras, waardoor een charmant en veelzijdig opbergaccessoire ontstaat voor elke ruimte in je huis.

Met drie mandjes onder elkaar biedt deze hangende etagère volop ruimte om verschillende items op te bergen, van keukenbenodigdheden zoals uien, knoflook en kruiden tot kleine decoratieve voorwerpen in de woonkamer of zelfs planten in de tuin.

Of je nu op zoek bent naar een handige opbergoplossing voor de keuken, woonkamer, badkamer of tuin, onze hangende mandjes bieden de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Voeg een vleugje natuurlijke charme toe aan je huis met deze veelzijdige opbergoplossing!

Het zeegras is bij de koop van de mand nog licht groenig, maar zal op een mooie manier verkleuren richting warm geel/ lichtbruin over de tijd heen.  

Gemiddelde totale hoogte: 70cm

Ook interessant

€ 59,99
€ 14,50

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies