Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw
Strand tas | Raffia
 

Strand tas | Raffia

€ 59,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving
Stap in de zomerse sfeer met onze prachtige handgemaakte strand tas, vervaardigd van hoogwaardig raffia!

 

Deze tas straalt vakantievibes uit met zijn heerlijk zomerse look en is de perfecte accessoire voor een dagje aan het strand of een ontspannen wandeling langs de kustlijn.

Met stevige lederen hengsels biedt deze tas niet alleen een stijlvolle look, maar ook duurzaamheid en comfortabel dragen, zelfs wanneer hij volgeladen is met al je strandbenodigdheden.

Met een stoffen voering en een trekkoord van touw kun je de tas eenvoudig afsluiten, waardoor je spullen veilig en beschermd blijven terwijl je geniet van een dagje uit.

Of je nu op zoek bent naar een trendy accessoire voor je zomervakantie of gewoon een praktische en stijlvolle tas voor dagelijks gebruik, deze strannd tas is een must-have voor elke zomerliefhebber. Voeg een vleugje strandstijl toe aan je outfit en bereid je voor op eindeloze zonnige avonturen met deze geweldige beach tas!

De breedte van de tas is ca. 46 cm en de hoogte ca. 33 cm.

Ook interessant

€ 59,99
€ 14,50

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies