Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Beldi Glazen | Blauw/Groen

€ 5,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Specificaties
Productcode 2863-499
Omschrijving

Maak kennis met de betoverende Beldi glazen!

Deze voortreffelijke stukken zijn met zorg vervaardigd door bekwame ambachtslieden in Marokko en worden met de mond in mallen geblazen, wat een ongeëvenaard vakmanschap garandeert.

Bewonder de betoverende blauw/groene gloed die elk glas siert en een betoverende touch toevoegt aan u servies. Omarm de kleine luchtbelletjes, zichtbaar door hun mondgeblazen creatie, die elk stuk een uniek en authentiek karakter geven.

Om hun allure te verhogen, hebben de Beldi-glazen een prachtige koperen rand, die een extra vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan het toch al voortreffelijke ontwerp.

Veelzijdig en meegaand, deze glazen zijn geschikt voor een breed scala aan dranken, van thee en koffie tot elk ander drankje naar keuze.

We raden aan om deze kostbare glazen met de hand te wassen om de schoonheid en integriteit van de messing details te behouden.

Om uw drinkervaring te verbeteren, zijn de Beldi-glazen verkrijgbaar in twee maten, zodat u zeker weet dat u de perfecte pasvorm vindt voor uw voorkeuren.

Geniet van de schoonheid en het vakmanschap van deze prachtige Beldi-glazen en til uw drinkmomenten naar een geheel nieuw niveau!

Maat S ( perfect voor espresso of shotjes) 

Maat M ( thee, koffie, wijn en alle andere drankjes)

Ook interessant

€ 12,79 € 15,99

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies