Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Boujaad | kussenhoes #5

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving

Prachtige handgeweven Boujaad-kussen, een echt juweeltje voor zowel bankdecoratie als decoratie op je bed. Dit speciale product is gemaakt van vintage Boujaad-tapijten, met de meest betoverende kleuren die een gevoel van tijdloze schoonheid oproepen.

Elk kussen vertelt een verhaal, want de tapijten waren ooit gekoesterde onderdelen van het interieur in de huizen van de bekwame wevers zelf. Door de jaren heen zijn deze kleuren gracieus vervaagd, wat resulteert in een verbluffend en exclusief effect dat karakter toevoegt aan elke ruimte.

Ons Boujaad-kussen is zorgvuldig met de hand geweven met een mix van wol en katoen en biedt ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Door de doordachte toevoeging van een handige ritssluiting kun je moeiteloos van hoes wisselen, waardoor je de vrijheid hebt om uit onze unieke collectie te kiezen en de look van je woonruimte gemakkelijk op te frissen.

Met zijn rijke geschiedenis, ingewikkeld vakmanschap en opvallende kleuren wordt dit kussen een gespreksonderwerp dat tot de verbeelding spreekt van iedereen die het aanschouwt. Omarm de charme van traditie en elegantie met ons handgeweven Boujaad-kussen - een vleugje erfgoed dat je huis op een werkelijk betoverende manier aanvult.

Afmetingen: 60x40cm excl. vulling

Ook interessant

€ 39,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies