Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Hanbel Zanafi | kussen #14

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving

introductie van onze geweldige nieuwe collectie: Prachtige kussen gemaakt van authentieke berberdekens - de beroemde Hanbel Zanafi. Deze betoverende kussens zijn meer dan alleen woondecoratie; ze zijn een stukje Marokkaanse geschiedenis, zorgvuldig verweven met traditie en vakmanschap.

Handgeplukt uit de verste uithoeken van Marokko, hebben we de drukke markten en pittoreske dorpjes afgestruind om vintage Zanafi-dekens in onberispelijke staat te vinden. Hun zeldzaamheid voegt echter een sfeer van exclusiviteit toe, waardoor elk kussen een unieke en gekoesterde toevoeging aan uw ruimte wordt.

Elk kussen is gemaakt met liefde en aandacht voor detail en getuigt van de kunstzinnigheid van de Berberse cultuur. De ingewikkelde patronen en levendige kleuren vertellen verhalen van generaties uit het verleden en geven uw huis een rijk tapijt van erfgoed en schoonheid.

Door te kiezen voor onze prachtige kussens gemaakt van Berberse dekens (Hanbel Zanafi), verhef je niet alleen je interieur, maar draag je ook bij aan het behoud van een vervagende traditie. Elke aankoop ondersteunt de lokale ambachtslieden die deze meesterwerken ingewikkeld weven, zodat hun vakmanschap nog generaties lang voortleeft.

Verwelkom een ​​stukje Marokkaanse charme in je huis en laat je betoveren door de allure van het Berberse erfgoed. Omarm de schoonheid van traditie, kunst en cultuur met deze unieke kussens, liefdevol samengesteld voor jou vanuit het hart van Marokko.

Afmeting; 60x40cm Excl. Vulling

Ook interessant

€ 39,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies