Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Zanafi Kussen | 100cm #9

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving

Met trots presenteren wij deze unieke Zanafi kussens, verkrijgbaar in een royale maat van maar liefst 100 cm lang!

Ontdek de schoonheid van onze prachtige kussens, gemaakt van authentieke Berberse dekens, de bekende Hanbel Zanafi. Deze betoverende kussens zijn meer dan alleen woondecoratie; ze zijn een toegangspoort tot de Marokkaanse geschiedenis, ingewikkeld verweven met traditie en vakmanschap.

Handgemaakt met passie en toewijding, onze ambachtslieden hebben hun expertise gestoken in het exclusief voor ons creëren van deze uitzonderlijke kussens. Elk kussen heeft een lengte van maar liefst 100 cm, een gedurfd statement dat de aandacht trekt en een vleugje grandeur toevoegt aan elke ruimte.

Maar daar houdt het niet op - onze kussens zijn echt uniek in hun soort met een uniek rugontwerp en een levendige reeks prachtige kleuren. De combinatie van de ingewikkelde voorkant en de betoverende achterkant creëert een harmonieuze symfonie van kunstzinnigheid en cultureel erfgoed die uw interieur tot ongekende hoogten verheft..

afmetingen CA : 100x20cm incl vulling

Ook interessant

€ 39,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies