Geen producten (0)
Geen producten (0)
uitverkocht
Boujaad poef (24) Boujaad poef (24) Boujaad poef (24) Boujaad poef (24)
1 2 3 4
 

Boujaad poef (24)

€ 109,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

De Boujaad poef, een voortreffelijke toevoeging in uw interieur!


Elke poef is met de hand gemaakt van een vintage Marokkaans tapijt en is een uniek meesterwerk! De poef is een echt statement-stuk, de rijke kleuren en karakteristieke uitstraling van de poef maken het tot een opvallend item dat warmte en karakter geeft aan elke ruimte.

We zijn er trots op dat we uitsluitend vintage poefs aanbieden, wat betekent dat ze lichte gebruikssporen kunnen vertonen, wat bijdraagt ​​aan hun authentieke uitstraling. Deze unieke imperfecties geven de poef karakter, waardoor het een one-of-a-kind item is dat past bij elke interieurstijl.

Of het nu gaat om een ​​comfortabele zitgelegenheid, een opvallende voetsteun of een decoratief accent, de Boujaad Poef voegt een vleugje exotische elegantie toe aan uw leefruimte. 

Haal de allure van Marokko in huis met onze prachtige Boujaad poef.

Afmetingen 60x60x30cm

De poef wordt standaard geleverd zonder vulling. Mocht u de poef met vulling willen dan kun u deze optie aanvinken in het keuze menu.

  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Showroom open van 10:00 tot 15.00 Vrijdag & Zaterdag
  • Vragen? 0646788355

Ook interessant

€ 129,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies