Geen producten (0)
Geen producten (0)

Zeegras Kuipstoel

€ 239,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving
Stap binnen in een wereld van rust en natuurlijke elegantie met onze zeegras kuipstoel, een meesterwerk van vakmanschap en design.

 

Het robuuste, zwarte metalen onderstel biedt niet alleen stevigheid, maar voegt ook een vleugje moderne flair toe aan elke ruimte. De kuip van de stoel, met de hand gevlochten van zorgvuldig geselecteerd zeegras, straalt een rustieke charme uit en creëert een warme en uitnodigende sfeer waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Of het nu in huis is, op je terras of in je tuin, deze stoel is een ware eyecatcher die je interieur een uniek karakter geeft en je gasten versteld doet staan van zijn exclusiviteit!

Gezien de afmetingen van dit product is deze alleen af te halen bij ons in de showroom. Deze afhaal optie kunt u aanvinken in het keuze menu bij het afronden van uw bestelling.

  • Showroom open van 10:00 tot 15.00 Vrijdag & Zaterdag
  • Vragen? 0646788355

Ook interessant

€ 191,97 € 319,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies