Geen producten (0)
Geen producten (0)

Zeegras Poef

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving
Duik in de rustieke elegantie van onze handgemaakte zeegras poef, een veelzijdig stuk dat zowel binnen als buiten een verfijnde charme toevoegt aan uw ruimte.

 

Met een houten frame dat zorgvuldig is omwikkeld met natuurlijk zeegras, straalt deze poef een tijdloze en organische uitstraling uit, elke streng met de hand vervaardigd door onze vakbekwame ambachtslieden uit Marokko.

Of u nu extra zitplaatsen nodig heeft, een voetenbankje wilt creëren of op zoek bent naar een uniek bijzettafeltje, deze zeegras poef kunt u op diverse manieren gebruiken! Breng een vleugje Ibiza-vibes in uw buitenruimte of interieur met  deze prachtige veelzijdige poef!

Met afmetingen van gemiddeld 60x60 cm in breedte en 45 cm in hoogte, biedt deze poef de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Houd er rekening mee dat vanwege het ambachtelijke karakter van het product kleine variaties in afmetingen kunnen optreden, wat bijdraagt aan zijn unieke karakter.

Bij aankoop kan het zeegras een lichtgroene tint hebben, die geleidelijk overgaat naar een warme, gelige bruine kleur na verloop van tijd, versneld door blootstelling aan warmte en zonlicht. Om de levensduur van uw poef te verlengen, raden we aan om een waterafstotend beschermingsmiddel te gebruiken mocht u de poef buitenshuis willen gebruiken. Vergeet niet om de poef droog op te bergen, indien blootgesteld aan vocht.

Materiaal:

hout & zeegras
Afmetingen:
60x60x45cm
 
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Showroom open van 10:00 tot 15.00 Vrijdag & Zaterdag
  • Vragen? 0646788355

Ook interessant

€ 299,95
€ 129,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies