Geen producten (0)
Geen producten (0)
op bestelling
Marokkaanse Deur Marokkaanse Deur
1 2
 

Marokkaanse Deur

€ 799,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd neem contact op
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 104 x 233 cm
Omschrijving
Maak kennis met de prachtige Marokkaanse deur : met de hand vervaardigd door onze eigen artisans, met prachtig houtsnijwerk!

 

Onze Marokkaanse deuren zijn een bewijs van de tijdloze kunst van houtvakmanschap. Ze zijn allemaal zorgvuldig met de hand vervaardigd uit het beste hout, waardoor ze een prachtige aanvulling zijn in elke ruimte. Het geweldige houtsnijwerk dat deze deuren siert, toont de vaardigheid en toewijding van onze ambachtslieden.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van onze Marokkaanse deuren is dat er geen twee precies hetzelfde zijn. Elk stuk is een uniek meesterwerk, waardoor uw deur echt uniek is. Wij zijn er trots op u de mogelijkheid te bieden om een deur speciaal voor u op maat te laten maken.

Deze deuren dienen meerdere doeleinden. Ze kunnen exrta verfijning toevoegen aan het interieur van uw huis en dienen als een decoratiestuk. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om ze als stijlvolle doorgang in uw woning te integreren.

Voor degenen met een voorliefde voor buitenesthetiek kunnen onze Marokkaanse deuren ook fungeren als betoverende poortdeuren. Als u er echter voor kiest om ze buiten te gebruiken, raden we u aan het hout te behandelen om het weerbestendig te maken en een lange levensduur te garanderen.

Bij Mi-Casa begrijpen we dat elke ruimte unieke eisen stelt. Daarom bieden wij de flexibiliteit om uw deur te bestellen in de exacte afmetingen die bij uw behoeften passen. Of u nu een grootse entree of een kleinere, intiemere doorgang wenst, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

 Deze stukken zijn met precisie en passie vervaardigd en zijn werkelijk uniek in hun soort. Het is essentieel om te begrijpen dat vanwege de aard van handwerk er kleine afwijkingen in millimeters (mm) of centimeters (cm) kunnen zijn als het gaat om de afmetingen.

Indien u overweegt onze artikelen als deur te gebruiken, met name voor een functionele doorgang die ingebouwd moet worden, raden wij u aan rekening te houden met een vrije ruimte van 3 à 4 cm. Deze ruimte zorgt voor een vlotte en naadloze installatie, waardoor de deuren feilloos kunnen functioneren en toch hun unieke charme behouden.

Het standaard formaat van onze Marokkaanse deur is CA: Hoogte 233cm, Breedte 104cm en kost €799. Deze wordt op bestelling gemaakt. U kunt contact met ons opnemen voor de levertijd.

Voor het bestellen van een deur op maat kunt u contact met ons opnemen. Afmetingen, prijzen en levertijd wordt dan met u besproken.

Ook interessant

€ 154,95
€ 89,96 € 119,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies