Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Organizer | Kelim

€ 59,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving

Ontdek de perfecte mix van elegantie en praktisch gebruik met onze handgemaakte organizer tas, zorgvuldig vervaardigd uit een prachtige off white / zwarte kelim stof.

Deze stof, een kunstzinnige combinatie van wol en katoen, biedt zowel duurzaamheid als een subtiele, stijlvolle uitstraling!

De binnenvoering is van een zachte fluwelen beige stof die een luxe gevoel geeft en extra bescherming biedt aan je waardevolle apparaten zoals laptops, notebooks en iPads. De organizer heeft een extra vak binnenin voor kleine essentials, zodat je altijd georganiseerd blijft.

Deze tas is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Ideaal voor professionals, creatievelingen en iedereen daartussenin die zowel functionaliteit als stijl waardeert in hun dagelijkse leven. Kies voor onze tas en houd je belangrijkste bezittingen veilig en stijlvol opgeborgen.

 

Afmetingen: 40x25cm

Ook interessant

€ 26,50
€ 59,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies