Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
Handira kussen
 

Handira Kussenhoes

€ 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Een prachtige handira kussen, gemaakt van een authentieke vintage bruidskleed. Wij zoeken en verzamelen de handira bruidsdekens om daar mooie kussens van te laten maken door de ambachtslieden met wie wij samenwerken.

Volgens de oude Marokkaanse Berber traditie werd de handira gedragen als een cape om haar schouders, op de dag van haar bruiloft.

De handira werd met veel liefde en veel gebeden helemaal met de hand gemaakt door vrouwelijke familieleden van de bruid. Het ongeverfde kleed werd met de hand gesponnenen met de hand werden honderden tot duizenden pailletjes met de hand vast gezet.De handira stond voor geluk, vruchtbaarheid en bescherming tegen het kwaad.

50x30cm

excl. vulling

Vintage handira's zijn erg populair maar moeilijk te vindenin goede conditie.De witte handira's zijn nog schaarser en het meest exclusief.

  • Formaat: 50x30cm
  • Materiaal: wol, katoen
  • Leeftijd: circa 25 tot 35 jaar
  • Het kussen wordt ongevuld geleverd. Aan de onderkant zit een rits. Een binnenkussen kan je op onze website wel bestellen.
  • Omdat deze kussens zijn gemaakt van vintage handira kleden, kunnen ze kleine gebruikerssporen hebben en tekenen van leeftijd. Zoals vervaging en of kleine roestplekjes. dit geeft juist dat mooie authentieke vintage karakter.

Ook interessant

€ 39,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies