Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Raffia | Lamp | 60cm

€ 159,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Specificaties
Productcode C29
Omschrijving

Maak kennis met onze prachtige Hanglamp Bol, een betoverend meesterwerk met een diameter van maar liefst 60 cm. Dit prachtige stuk is handgemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en is gemaakt van raffia, vakkundig geweven door onze getalenteerde ambachtslieden in Marokko.

Dompel jezelf onder in de schoonheid van deze unieke creatie, waar traditioneel vakmanschap en artistieke flair samenvloeien om een ​​betoverende lichtervaring te creëren. Het raffia-materiaal straalt natuurlijke charme uit en werpt warme en uitnodigende lichtstralen door uw ruimte.

Elke hanglamp is een liefdeswerk, zorgvuldig vervaardigd door onze bekwame ambachtslieden, waardoor elk stuk echt uniek is. Omarm de warmte en authenticiteit van deze Marokkaanse schat en voeg een betoverende touch toe aan je interieur.

Doorsnede 60cm

Excl. Fitting

Ook interessant

€ 26,00 € 32,50

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies