Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Tamegroute vloerlamp

€ 479,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1/2 werkdagen
Omschrijving
Ontdek onze exclusieve tamegroute vloerlamp, de perfecte combinatie van vakmanschap en natuurlijke materialen. Volledig naar ons eigen ontwerp gemaakt door onze eigen ambachtslieden in Marokko.

 

Elke lamp heeft een uniek verhaal, met de voet gemaakt van Tamegroute, een materiaal dat bekend staat om zijn karakteristieke en charmante imperfecties, wat het handwerk van onze ambachtslieden benadrukt.

De lampenkap, met een diameter van 50 cm en een hoogte van 30 cm (exclusief franjes), is met de hand gevlochten van palmblad, wat resulteert in een prachtig natuurlijk patroon en warm licht verspreidt in elke hoek van je kamer!

Deze vloerlamp is niet alleen een bron van verlichting, maar ook een ware blikvanger in het interieur!  Voeg een vleugje exotische elegantie toe aan je huis met deze adembenemende vloerlamp.

De vloerlamp is voorzien van fitting en snoer. De totale hoogte van de lamp is CA 150cm.

Gezien de afmetingen van dit product is deze alleen af te halen bij ons in de showroom. Deze afhaal optie kunt u aanvinken in het keuze menu bij het afronden van uw bestelling.

  • Showroom open van 10:00 tot 15.00 Vrijdag & Zaterdag
  • Vragen? 0646788355

Ook interessant

€ 279,95

Mi-Casa Home & Living maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies